slider05

Werkwijze

1. Veel klantcontact
In een eerste klantgesprek bespreken we de wensen. Ik maak een schets en bereken een richtprijs. Ik vind het belangrijk om voor zo’n eerste gesprek genoeg tijd te nemen, om een duidelijk beeld te krijgen van alle wensen. In een tweede gesprek bespreken we eventuele aanpassingen aan het ontwerp en de keuze van materialen. Na dit gesprek bereken ik de definitieve prijs.

2. Kwaliteit
Ik gebruik graag duurzame materialen zoals massief FSC hout en multiplex; RVS, glas en leer. Bij de keuze voor materiaal komt het niet alleen aan op smaak, maar ook op vakmanschap. Het juiste gebruik van de verschillende materialen zorgt ervoor dat mijn meubels van uitstekende kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben.

3. Betaalbaar
De producten kan ik tegen een betaalbare prijs leveren, doordat ik onderdeel ben van Werkplaats 24. Dit is een samenwerkingscollectief van verschillende ondernemers. Alle participanten werken zelfstandig, maar we delen een bedrijfsruimte en machines. Bijkomend voordeel: door deze samenwerking kan ik ook grote klussen aannemen.